Резервација

Резервирајте сместување за вашиот омилен ден

  • Тип на соба:
  • Датум од:
  • Датум до:
  • Лица:

Сместување

Ние ви нудиме удобност, мирна атмосфера и хармонична средина во нашита еднокреветни соби, двокреветни соби, трокреветни соби, спални соби и апартмани. Хотел Памела Неготино има 64 кревети распоредени во 23 соби, спални соби и апартмани. Секоја соба е со сопствен HD телевизор, клима уред, централно греење, купатило, безжичен интернет и 24 часа собна услуга.

Ресторан

Хотел Памела Неготино располага со ресторан со капацитет од 100 гости. Ние организираме секакви видови на состаноци, форумски сесии и прослави. Ресторанот има свој бар и кујна, како и изложба на повеќето вкусни вина од Тиквешкиот регион. Овде можете да се освежи со било кој тип на кафе, алкохолни и безалкохолни пијалоци. За нашите гости следуваат бројни попусти и гратиси. Дојдете, бидете наш гостин.

Базен

Во состав на нашиот хотел поседуваме и отворен базен, кој исто така ќе го богато ќе го надополни вашиот престој во нашиот хотел.